image
Главная » 2015 » Февраль » 26

Crop Rotation is FUN! by Linzie Hunter

Сівозміни овочевих культур на городі, дачній ділянці необхідно дотримуватися. Але ж особливо при маленькому розмірі присадибного городу, а особливо дачі, так важко розподілити, що після чого посіяти і що біля чого можна розмістити. Тому бажано намалювати план ділянки, розділити його на частини. Визначити, що і де будете сіяти і висаджувати, причому продумати це потрібно вперед не на один рік.

Сівозміна, тобто чергування овочевих культур дозволяє уникнути накопичення в грунті шкідників, спор грибкових хвороб, а так само дає можливість рослинам використовувати речовини, що знаходяться в землі повноцінно. Тому ви будете отримувати урожай стабільно, овочі менше будуть хворіти. І город, дачна ділянка порадує вас відмінним урожаєм.< ... Читать дальше »

Просмотров: 1142 | Добавил: ure | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

Формування врожаю ранньої картоплі відбувається під впливом агрометеорологічних і технологічних факторів, кожен з яких може впливати на кількісні і якісні показники врожаю. Тому сучасна технологія вирощування ранньої картоплі спрямована на створювання оптимальних умов для росту й розвитку рослин, формування високого врожаю в короткі строки, а також на забезпечення високопродуктивної роботи сільськогосподарських машин при підготовці до садіння та його проведенні, догляді та збиранні бульб.

 Місце в сівозміні. Для вирощування ранньої картоплі краще вибирати площі, на яких грунт навесні швидко прогрівається, щоб можна було раніше розпочати садіння. Кращими для вирощування ранньої картоплі є супіщані і суглинкові ґрунти. У зв'язку з тим, що вегетаційний період ранньої картоплі короткий, то високий врожай товарн ... Читать дальше »

Просмотров: 2369 | Добавил: ure | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)

В европейских странах с теплым климатом лук выращивают из семян за один сезон. Сортов такого лука немного, да и уход за ним требует много времени, обильной подкормки и интенсивной защиты от болезней и вредителей.

Как вырастить хороший лук ?
Лучше использовать распространенный способ двухлетнего выращивания лука, когда в первый год из семян получают лук-севок, которые после зимовки высаживают для получения полноценной репки.

Лук хоть и неприхотливая культура, но все же требует соблюдения определенных правил посадки и выращивания.

На одно и то же место не рекомендуется сажать лук чаще одного раза в четыре года, т.е. три из четырех сезонов грядку отдают под другие культуры. Хорошие урожаи дает лук после огурцов, кабачков, помидор и капусты.  

Посадку производят в теплый день первой декады мая, более п ... Читать дальше »

Просмотров: 1309 | Добавил: ure | Дата: 26.02.2015 | Комментарии (0)