image
Главная » 2014 » Декабрь » 08

Перше скошування слід розпочинати, коли сходи досягли 10-12 см. При цьому скосити слід лише 1 см. Під час наступних стрижок висоту трави залишають до 3-5 см. Якщо у Вас невелика ділянка, густо засаджена деревами, чагарниками, грядками, і Ви хочете, щоб землю вкривав суцільний трав'яний килим, то для догляду за ним можна використовувати тример. Тример представляє собою диск з довгою ручкою і невеликим моторчиком, що обертає нейлонову волосінь. Якщо ж газон займає велику площу і потрібно, щоб він бездоганно виглядав або треба створити повноцінний спортивний майданчик, на якому поверхня має бути ідеально рівною - краще для скошування використовувати газонокосарку. Напрямок стрижки потрібно періодично змінювати, щоб не з'явилися ребристі смуги. Стрижку необхідно проводити один раз на 7-14 днів. В суху спекотну погоду не бажано підстригати газо ... Читать дальше »

Просмотров: 523 | Добавил: ure | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)

Насіння газонних трав можна висівати навесні, влітку та восени. Важливо лише пам'ятати, що грунт повинен бути теплий та достатньо вологий. Можна сіяти газонну траву упродовж всього літа, навіть у спекотні дні, при умові регулярного поливу. Восени період від посіву насіння до появи сходів збільшується до трьох тижнів, тому потрібно розраховувати час посіву насіння таким чином, щоб до настання заморозків трава встигла відрости на висоту 10 см. Ідеальна погода для висіву газонних трав — тихий, безвітряний, бажано — похмурий, але не дощовий день. Грунт повинен бути злегка вологим, але не сирим. Якщо грунт пересох — полийте його і дочекайтесь поки верхній шар злегка підсохне.
Поширеною помилкою, яку допускають при створенні газону є висівання насіння у пухку землю. Землю треба ущ ... Читать дальше »

Просмотров: 621 | Добавил: ure | Дата: 08.12.2014 | Комментарии (0)