image
Главная » 2015 » Февраль » 20 » Дача в травні
23:59
Дача в травні

Основні весняні роботи на дачі починаються в травні. Цей місяць вважається найбільш відповідальним періодом для кожного садівника. Від правильності проведення всіх заходів у цей час залежить успішність всього дачного сезону.

Для початку в саду проводять ретельне прибирання, прибирають підпірки і плівки, а також позбавляються від залишків торішніх рослин. Необхідно вимити парники і теплиці, прочистити стоки води. Не забудьте перевірити садовий інвентар, так як починається період його активного застосування.

Грунт потрібно періодично рихлити і видаляти бур’яни. Не варто забувати і про мульчування дерев і чагарників. Його можна провести перегноєм або свіжим компостом.

Травень — найкращий час для посадки різноманітних декоративних та овочевих культур. У цей час сіють моркву і картоплю, огірки, кавуни, дині вже підготовлені лунки.

У травні часто бувають заморозки, саме тому досвідчені дачники дуже ретельно стежать за перепадами температур. У крайніх випадках у морозні дні розпалюють спеціальні димові багаття на ділянці, щоб не дати замерзнути квіток плодових дерев. У холодні вечори розсаду закривають щільним папером.

Проводячи роботи в саду навесні, необхідно з особливою ретельністю підійти до кожного заходу. У цей відповідальний період ви готуетесь до успішного дачного сезону, тому не можна упустити нічого. Сад і город вимагають багато уваги, сил і часу. Але це того варте!

http://zrobymo.com.ua

Просмотров: 899 | Добавил: ure | Теги: Дача в травні | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar